Karaman’in Altin Çocuklari Is Basinda

Türkiye genelinde yildiz sporcularin ortaya çikarilmasi için Gençlik Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen Anadolu Yildizlar Ligi müsabakalarina Karamanli sporcular damga vurmaya devam ediyor.

Karaman’in Altin Çocuklari Is Basinda

Türkiye genelinde yildiz sporcularin ortaya çikarilmasi için, Gençlik Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen Anadolu Yildizlar Ligi müsabakalarinda farkli branslar da Karaman için mücadele eden sporcular, illerini en iyi sekilde temsil etmek için ter dökmeye devam ediyor.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne atamasi yapildigi günden bu yana sporu Karaman’a sevdiren ve sporda basari çitasini yükselten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen Anadolu Yildizlar Ligi’nde mücadele eden Karamanli sporculara desteklerine devam ediyor.
Türkiye’nin farkli illerinde devam eden Anadolu Yildizlar Ligi müsabakalarina, Karaman ANALIG Taekwondo ekibi dokuz erkek ve dokuz kiz olmak üzere toplam on sekiz sporcu ile katildi. Isparta’da yapilan çeyrek final müsabakalari sonucunda Karaman ekibi bes altin, bir gümüs ve dört bronz madalya alma basarisi gösterdiler. Müsabakalari erkekler kategorisinde takim halinde birinci, kizlar kategorisinde ise takim halinde besinci tamamlayarak, 27 Subat-01 Mart 2015 tarihleri arasinda Karaman’da yapilacak olan yari final müsabakalarina katilma hakki elde ettiler.
Müsabakalarda derece elde eden sporcular ise; 33kg’da Samet Çelik, 37kg’da Ahmet Simsek, 61kg’da Tunahan Kozan, +65kg’da Alper Eski ve 33kg’da Zeynep Dogan birincilik, 45kg’da Hakan Çoban ve 29kg’da Zehra Yilmaz ikincilik, 41kg’da Berna Akbulut, 47kg’da Aysenaz Savran ve 55kg’da Senem Bacaksiz üçüncülük elde eden sporcular oldu.
Bir diger bransta mücadele eden Karaman ANALIG Judo takimi ise, Afyon ilinde gerçeklestirilen Anadolu Yildizlar Ligi Judo grup müsabakalarinda erkekler kategorisinde iki birincilik, bir ikincilik ve üç üçüncülük, kizlar kategorisinde ise iki birincilik, iki ikincilik ve iki üçüncülük elde ederek 14-15 Subat 2015 tarihleri arasinda Nevsehir ilinde gerçeklestirilecek olan yari final müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde ettiler.
Afyon ilinde gerçeklestirilen Anadolu Yildizlar Ligi Hentbol müsabakalarinda Karaman’i temsil eden ANALIG Hentbol takimi ise, yapilan grup müsabakalarinda basari elde ederek, 22-24 Subat 2015 tarihleri arasinda Nigde ilinde gerçeklestirilecek olan çeyrek final müsabakalarina katilma hakki elde etmislerdir.
Anadolu Yildizlar Ligi’nde bir baska basari da Karaman’da yapilan Anadolu Yildizlar Ligi Masa Tenisi müsabakalarinda rakiplerini bir bir eleyen ANALIG Masa Tenisi takimindan geldi. Karaman ekibi gösterdigi basari ile 21-22 Subat 2015 tarihleri arasinda Isparta ilinde yapilacak çeyrek final müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etmis oldu.
Anadolu Yildizlar Liginde alinan basarilarin tesadüf olmadiginin altini çizen Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,’’ Karaman’i Anadolu Yildizlar Ligi kapsaminda düzenlenen turnuvalarda temsil ederek gururlandiran ve madalya ile geri dönme basarisini gösteren sporculari ve antrenörleri cani gönülden kutluyorum. Ayni basarilari katilacaklari diger müsabakalarda da göstereceklerine inancim tamdir. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak basarili sporcularimizi ve antrenörlerimizi her kosulda destekleyerek, yanlarinda olmaya devam edecegiz’’ diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284