Karaman’in Altin Pedali Sezer’e Milli Görev

Karaman’in altin pedallarindan Performans Spor Kulübü Yildiz Bayan Bisiklet sporcusu Fatma Sezer’e milli görev.

Karaman’in Altin Pedali Sezer’e Milli Görev

Karaman Performans Spor Kulübü sporcusu Fatma Sezer, 2015 Gürcistan Tiflis Avrupa Olimpiyatlari için Antalya’da gerçeklestirilecek olan milli takim hazirlik kampina alindi. Karaman ilinde yapilan Yol Bisikleti Türkiye Sampiyonasi’nda Yildiz Bayanlar kategorisinde Türkiye sampiyonu olan Fatma Sezer, 05-25 Temmuz 2015 tarihleri arasinda Milli takim kampinda yer alarak son hazirliklarini tamamlacak. Son zamanlarda alinan basarilar ile tüm dikkatleri üzerine çeken Karaman’in altin pedallari, Milli görev alarak ta sorumluluklarini daha üst düzeye tasimasini biliyorlar.
Antalya’da yapilacak olan milli kampa Türkiye genelinden 7 sporcu katiliyor. Kampa katilan 7 sporcunun 6’si Türkiye Olimpiyat Merkezlerinde spor yasantisini sürdüren sporculardan olusuyor. Karaman bisiklet ekibinde Fatma Sezer ise, Türkiye Olimpiyat Merkezleri disindan kampa katilan tek sporcu olma özelligi gösteriyor.
Karaman bisiklet takiminin elde ettigi bu basarilari daha da arttirmak istediklerini belirten bisiklet antrenörü Baris Ünlü,” Sporcularimizdan Fatma Sezer, Aybike Ünlü, Kader Sahin, Selver Sezer, Esra Kahraman, Irem Ceren Akan ve Semra Yetis’ den olusan bayan bisiklet takimi sporcularimiz 2020 ve 2024 olimpiyat adayi sporcularimiz olup, 2015 sezonunda Bakü Avrupa oyunlarina Kader Sahin’i, Tiflis Avrupa Olimpiyatlarina ise Fatma Sezer’i gönderdik. Eylül ayinda benimle birlikte sporcumuz Erhan Azat Danimarka’da Dünya Sampiyonasi’na katilacak olup, Semra Yetis ise, Eylül ayinda Amerika’da yapilacak olan Dünya Sampiyonasina katilacaktir” dedi.
Hedeflerinin 2020 ve 2024 olimpiyatlarina Karaman ilinden sporcu göndermek oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Altin pedallarimizin gerçeklestirilen organizasyonlarda almis olduklari basarilar bisiklet takimimizin kalitesini ve ulasabilecegi hedefleri göstermektedir. Türkiye’de alinan basarilarin yaninda uluslararasi alanda almis oldugumuz dereceler Karaman adina mutluluk vericidir. Sporcularimiza desteklerimize devam edecegiz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284