Karaman’in Altin Pedallari Bos Geçmiyor

19 Nisan 2015 tarihinde Bursa ilinde yapilan BURSA MTB Cup bisiklet yarislarinda temsilcilerimiz Karaman Gençlik ve Spor Kulübü ve Performans Spor Kulübü bisiklet sporculari basari gelenegine devam ediyor.

Karaman’in Altin Pedallari Bos Geçmiyor

19 Nisan 2015 tarihinde Bursa’da gerçeklestirilen ve yogun ilgi gören yarismalarda yaklasik 200 derece için mücadele etti. Agir bir parkurda gerçeklestirilen yarislarda sporcular zor anlar yasamalarina ragmen olimpiyat puani alabilmek için tempoyu biran olsun düsürmediler. Karamani temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü ve Performans Spor Kulübü bisiklet sporculari bu yarislarda da mücadeleyi elden birakmayarak elde ettikleri basarili sonuçlar ile Karamana hakli gururu yasatmasini bildiler. Yarismalarda Karamani temsil eden Performans Spor Kulübü bisiklet sporcusu Fatma Sezer 3. Olarak kürsüye çikma basarisi göstererek yeni bir basariya daha imza atti. Yarismalar sonunda Salome Malatezki birinci, Nagehan Arat ikinci ve Fatma Sezer üçüncü olan sporcular oldu.
Yarismalarin çok zor bir parkurda gerçeklestigini belirten bisiklet antrenörü Baris Ünlü, “Yarismalarda bizi en çok zorlayacak olan sporcunun Alman Salome Maletzki oldugunu biliyorduk. Yaris 3 tur üzerinden gerçeklesti. Yarisin birinci turunda Salome Maletzki ile sporcumuz Fatma Sezer büyük fark ile önde gitmekteydiler. Ancak 1. turda sporcumuzun bisikletinde çok büyük bir teknik sorun yasadik. Bu sorunu çözmemiz yaklasik 12 dakikamizi aldi. Yarismadaki bütün rakiplerimiz bu sirada sporcumuzu geçtiler. Teknik sorunu çözdükten sonra sporcumuz tekrar yarisa devam etti ve kendisini geçen rakiplerini tekrar yakalayarak 3.’lügü kazanmayi bildi. Çok nadir görülecek olumsuzluklara karsin sporcumuzun moralini bozmadan tekrar yarisa dönemsi ve çok agir parkur sartlari altinda farklari kapatarak kürsüye çikmayi bilmesi çok önemlidir. “ dedi.
Alinan her derecenin Karaman için çok önemli oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise, “Karamani il disinda basari ile temsil eden bisiklet takimimiz tecrübeli sporcularimizdan olusmaktadir. Bisiklet sporunun her dalinda basari ile mücadelemize devam ediyoruz. 25-26 Nisan 2015 tarihinde Çanakkale yarislarina gidecek olan sporcularimiz burada yine olimpiyat puani mücadelesi verecekler. Hemen bu yarisin sonrasinda 2-3 Mayis 2015 tarihleri arasinda Batman iline gidecek olan sporcularimiz yine zorlu mücadelelere girecekler. Her yarismada farkli sporcularimizin kürsüye çikmasi sporcularimizin hepsinin kalitesini ortaya koymaktadir. Amacimiz mevcut kadromuzu korumak, mevcut sporcularimizi yeni yetisecek yildiz sporcularimiz ile desteklemek olacaktir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284