Karaman’in Altin Pedallari Nefes Kesmeye Devam Ediyor

Uluslararasi Izmit MTB Cup Bisiklet Müsabakalari 18’i yabanci 186 sporcunun katilimiyla Cephanelik Spor Tesisleri’nde gerçeklestirildi.

Karaman’in Altin Pedallari Nefes Kesmeye Devam Ediyor

Uluslararasi Bisiklet Federasyonu, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Izmit Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün isbirliginde Izmit’in düsman isgalinden kurtulusunun 94. Yildönümünde Cephanelik Spor Tesisleri’nde dün gerçeklestirilen Uluslararasi Izmit Cup Müsabakalari büyük ilgi gördü. Antrenör Baris Ünlü nezaretinde Karman ekibinin de yer aldigi yarislara Sirbistan, Iran, Romanya ve Yunanistan’dan 18’i yabanci toplam 186 sporcunun 10 farkli kategoride mücadele etti.
Ögleden önce gerçeklestirilen Junior erkekler, Junior kadinlar, Master A, Master B, Master C, U-15, U-17 ve yildiz bayan kategorilerinde sporcular 3480 metrelik parkurda 4 tur atti. Junior kadinlar kategorisinde Karaman Gençlik ve Spor Kulübünden Kader Sahin birinci, Selver Sezer ikinci, Irem Ceren Akan üçüncü oldu.
Yine zorlu bir etapta Karamani Master B kategorisinde temsil eden Mesut Tekin ikinci, Master C kategorisinde ise Ahmet Zafer Ünlü üçüncü oldu. Yildiz Bayan kategorisinde ise Karaman Performans Spor Kulübü’nden Aybike Ünlü üçüncü olurken, Elit kadinlar kategorisinde Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Semra Yetis birinci oldu.
Alinan basarilarin tesadüf olmadigini dile getiren Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Izmit’in düsman isgalinden kurtulusunun 94. Yildönümünde Cephanelik Spor Tesisleri’nde gerçeklestirilen Uluslararasi Izmit Cup Müsabakalarin da ter döken ve marka haline gelen takimimizi kutluyorum. Bu tür yarislara daha çok katilip, bu organizasyonlar içinde daha fazla yer almamiz gerekiyor. Hedefimiz 2016 sezonunda Dünya sampiyonasinda kürsüye çikmak olacaktir. Bu amaçla çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284