Karaman’in Altin Pefallari Mtb Cup Için Bursa’da

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi, 2015 yilinda yakaladiklari basarilara bir yenisini daha eklemek için Bursa ilinde yapilacak olan MTB Cup yarislarina gidiyor.

Karaman’in Altin Pefallari Mtb Cup Için Bursa’da

Türkiye genelinde yapilan bisiklet yarismalarinda göstermis olduklari performans ve basarilarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi basaran Karaman’in altin pedallari, yeni bir basariya daha imza atmak için Bursa’da yapilacak olan MTB CUP yarislarinda sampiyonluk istiyor.
18-19 Nisan 2015 tarihleri arasinda Bursa ilinde yapilacak olan “BURSA MTB CUP” yarislarinda Karaman’i 14 kisilik bir ekiple temsil edecek olan Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takiminda parola sampiyonluk olarak belirlendi. Yetenekli ve tecrübeli kadrosu ile rakiplerinin korkulu rüyasi olan altin pedallar yapabilecekleri en iyi derece için ter dökecek.
Bursa’da yapilacak olan yarismalarda en fazla sporcu ile katilim sagladiklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman bu yarislarda da her zaman oldugu gibi yine iddiali olacak. Altin pedallarimizdan Semra Yetis yine olimpiyat puanlari için yarisacak olup, kendisinden derece ve madalya bekliyoruz. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporculari ile Performans Spor Kulübü sporcularinin katilacagi yarismalarda sporcularimiza ve antrenörlerimize basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284