Karamanli Atletler, Basaridan Basariya Kosuyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü atletizm sporculari aldiklari basarili sonuçlarla tüm dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyor.

Karamanli Atletler, Basaridan Basariya Kosuyor

Atletizm Federasyonu 2015 faaliyet takviminde yer alan ve Izmir ilinde gerçeklestirilen Taf Turkcell Küçükler kulüpler müsabakalari ve Naili Moran 16 yas alti Türkiye Sampiyonasinda Karaman ilini temsil eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takimi aldiklari basarili sonuçlarla yollarina emin adimlarla devam ediyor.
Karaman’da Milli takim atletizm antrenörleri Murat Yurdadön ve Mevlüt Inanir nezaretinde çalismalarina devam eden Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takimi 28 Haziran 2015 tarihinde Izmir’de yapilan Taf Turkcell Küçükler kulüp müsabakalarinda takim olarak Türkiye 3.’sü olma basarisi göstermistir. Bayrak yarislarinda da büyük bir performans sergileyen Karaman ekibi, zorlu rakiplerini geride birakarak Türkiye 3.’sü olma basarisi göstermistir.
30 Haziran- 02 Temmuz 2015 tarihleri arasinda yine Izmir ilinde gerçeklestirilen Naili Moran 16 yas alti Türkiye Sampiyonasinda Karaman’i temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü atletizm ekibi, 780 sporcunun katildigi zorlu sampiyonada kürsü mücadelesi verdi. Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Orhan Yetkin 200 metrede büyük bir basari göstererek Türkiye 2.’si olurken, Muhammed Tepe ise yüksek atlamada Türkiye 4.’sü olma basarisi gösterdi.
Elde edilen basarilarin Karaman için gurur verici oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karamanli sporcularimizin son zamanlarda yakaladigi basari grafigi ve elde edilen basarili sonuçlar bizleri oldukça mutlu ediyor. Izmir’de gerçeklestirilen yarismalarda dereceye girerek bizleri gururlandiran sporcularimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284