Karamanlı Atletler Madalyasız Dönmüyor

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ana sponsoru Turkcell sponsorluğundaki U14 Türkiye Salon Atletizm Festivali, Ataköy’de sonuçlandı.

Karamanlı Atletler Madalyasız Dönmüyor

14 yaş altındaki minik atletlerin katılımıyla gerçekleşen Turkcell U14 Türkiye Salon Atletizm Festivali, İstanbul’da 1-2 Şubat 2017 tarihlerinde yapıldı. Toplam 430 atletin yarıştığı müsabakalarda 2005 doğumlular altı dalda, 2004 doğumlular ise yedi dalda boy gösterdiler. Karaman’ın da yer aldığı yarışlarda milli takım antrenörleri Murat Yurdadön, Mevlüt İnanır ve Cihan Güç nezaretinde toplam 6 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi gösterdiği başarılı performansla madalya serisine kaldığı yerden devam etti.
Türkiye U18-U16 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Nisanur Gürbüz ve Emine Akan ile sezonu Türkiye dereceleriyle açan Karaman ekibi bu kez U14 Türkiye Salon Atletizm Festivali’nde Sefa Akan ve Rasim Elgün ile madalyaya uzanmasını bildi. İki gün süren yarışlarda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sefa Akan 60 metre engelde Türkiye 2.’si olurken yine Karaman atletizm takımı sporcularından Rasim Elgün 200 metre erkekler kategorisinde Türkiye 5.’si, 1000 metrede ise Türkiye 7.’si olarak madalya geleneğini devam ettiren sporcular oldu.
2016-2017 sezonuna güzel bir başlangıç yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Sporcularımız yeni sezon yarışlarına madalyalarla başladı. Bu başarılar bizler için gurur kaynağı. Sporcularımız illerini en iyi şekilde temsil etmek adına ellerinden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyor. Sporcularımızı bu gayret ve çabalarından dolayı tebrik ediyor, katılacakları yarışlarda başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284