Karamanlı Atletler Sezona Hızlı Başladı

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi yarışlarında Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı küçük erkekler kategorisinde takım halinde üçüncü olarak sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Karamanlı Atletler Sezona Hızlı Başladı
Yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması amacıyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Türkiye genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe yarışlarının Adana ayağı toplam 131 sporcunun çekişmeli geçen mücadelesine sahne oldu.
Heyecanın üst seviyede olduğu yarışlara dört sporcu ile katılan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı küçük erkekler kategorisinde gösterdiği performansla takım halinde üçüncü olarak sezona güzel bir başlangıç yaptı. Ferdi alanda ise Ersin Taşkara küçük erkekler kategorisinde ikinci olarak bu başarıda büyük pay sahibi oldu.
Yeni sezon çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten atletizm antrenörü Mevlüt İnanır,” Sporcularımızla birlikte yeni sezona şampiyonluk parolası ile başladık. Adana’da gerçekleştirilen yarışlarda takım halinde üçüncü olarak sezona güzel bir başlangıç yaptık. İkinci etabı 20 Kasım tarihinde Karaman’da yapılacak olan yarışlarda birincilik kürsüsünde yerimizi alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284