Karamanli Bisikletçiler Olimpiyat Için Yarisacak

Türkiye genelinde birçok basariya imza atan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi 05-08 Mart 2015 tarihleri arasinda ayni anda farkli iki yerde Karaman’i temsil edecek.

 Karamanli Bisikletçiler Olimpiyat Için Yarisacak

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Semra Yetis ve Sedef Özçelik, Istanbul Polonozköy’ de yapilacak olan ve olimpiyat için dünya geneli puan getirecek yarismalara katilacaklar. Yine ayni tarihte diger sporcularimiz ise, Fethiye’de yapilacak olan Türkiye geneli yol bisikleti yarismalarina katilacaklar. Alanya sezon açilisi yarismalarinda Karaman’a 3 altin madalya ile dönen bisiklet sporculari yine kürsü mücadelesi verecek.

Karaman Bisiklette Marka Sehir
Karaman’in bisiklet sporunda büyük bir basari yakalayarak marka sehir haline geldigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “ Sporcularimiz Semra Yetis ve Sedef Özçelik Istanbul’da yapilacak olan bisiklet yarislarinda ilimizi temsil edecekler. Karaman ili olarak hedefimiz 2016 ve 2020 olimpiyatlarina sporcu ve sporcular göndermek. Bu nedenle sporcularimizi uluslararasi yarisma olan Istanbul yarislarina katilmalarini daha uygun bulduk. Bu yarislarda siralamada ilk 11’e giren sporcular olimpiyatlara katilmak için puan alacaklar ve kadromuzdaki sporcular bu yarislarda siralamaya girecek yetenege ve kaliteye sahiptir” seklinde konustu.
Amacimiz Milli Takimlara Daha Çok Sporcu Göndermek
Fethiye’de yapilacak bisiklet yarislarina sporcularin hazir oldugunu belirten Kisacik,” Amacimiz yarislarda daha çok sporcu ile kürsüye çikmak ve milli takimlara daha çok sporcu göndermektir. Bisiklet dalinda bir marka olan Karaman ili ilerleyen yillar içerisinde Avrupa mücadelesi vermek amacindadir. Takimimiz 2020 olimpiyatlari için hazirlanmakta olup, çok büyük bir aksilik olmaz ise bu takimimizdan bir ya da iki sporcumuzu 2020 olimpiyatlarinda izleme firsati bulacagiz. Sporcularimiz antrenörleri Baris Ünlü nezaretinde bu hedef yönünde inançli bir sekilde çalismalarini sürdürmektedir.
Sporcularimizin yarismalarda göstermis olduklari basarilar ve yapmis olduklari sosyal içerikli etkinlikler Karaman ilinin tanitimi açisindan büyük önem tasimaktadir. Sportif anlamda ve sosyal içerik anlaminda çalismalarina ara vermeden devam eden takimimiza basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284