Karamanli Gençler, Yazin Tadini Yüzerek Çikariyor

Gençlik ve Spor Bakanliginin 81 ilde hayata geçirdigi “Ücretsiz Yaz Spor Okullari” projesine Karaman’da yogun ilgi devam ediyor.

Karamanli Gençler, Yazin Tadini Yüzerek Çikariyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan her yil gerçeklestirilen ücretsiz yaz spor okullari kapsaminda ögrencilerin en çok ragbet gösterdigi kurslardan biri haline gelen yüzme kursuna kayitlar yogun bir sekilde devam ediyor.
Spor Il Müdürlügü Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda devam eden egitimler antrenörler Aziz Hopyar, Merve Çelik ve Yasemin Mortas esliginde haftanin farkli günlerinde devam ediyor. Yüzme ile yeni tanisan minik ögrencilere ilk asamada yüzmenin temel teknik egitimleri ögretilerek ileriki dönemlerde ise serbest, sirtüstü, kelebek gibi fakli yüzme teknikleri ögretiliyor.
Yüzme bransina kayitlarin yogun bir sekilde devam ettigini belirten Hopyar,” Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzunda 06-13 yas arasi gençlerin katilabilecegi egitimlere kayitlarin yeni baslamasina ragmen 250 ögrencinin kayit yaptigini belirterek, egitimlerin eglenceli bir sekilde devam ettigini belirtti. Kurslarin bitiminde yüzme bransina ilgisi ve yetenegi olan kursiyerlere lisans çikartilarak yüzme sporuna devamliliginin saglandigini da belirten Hopyar,” Kurslarimiza gelen yetenekli ögrencilerimizi lisanslayarak performans sporcusu olarak egitimlerine devam ediyoruz. Amacimiz, yüzme bransinda yetistirdigimiz sporcularimiz ile Karamani ulusal ve uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil etmektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284