Karamanli Judocu TOHM’ye Davet Edildi

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü judo sporcusu Feyzullah Enes Uysal, Samsun’da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi’ne (TOHM) davet edildi.

Karamanli Judocu TOHM’ye Davet Edildi

2014-2015 yili Türkiye sampiyonalarinda aldigi basarili sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü judo sporcusu olan Feyzullah Enes Uysal, Samsun’da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezi’ne davet edildi.
Karaman’da judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan nezaretinde judo egitimi gören basarili sporcu F.Enes Uysal, basarili olabilmek ve Türk sporuna katkida bulunmak için daha çok çalisacagini ifade etti.
Konu ile ilgili açiklamada bulunan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen ve Türkiye’de önemli projelerden biri olan Türkiye Olimpiyat Hazirlik Merkezleri(TOHM) projesi ile burada yetisen sporcular Türk sporu adina önemli basarilara imza atacaklar ve ilimizi en iyi sekilde temsil edeceklerdir. Sporcumuzu tekrar kutlar, basarilar dilerim” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284