Karamanlı Judocu Türkiye Şampiyonu Oldu

Kırşehir’de yapılan Okul sporları Judo Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Karamanlı Judocu Ezgi Karademir 48 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Karamanlı Judocu Türkiye Şampiyonu Oldu

25-26 Mart tarihleri arasında Kırşehir Spor Salonu’nda düzenlenen Okul Sporları Judo Gençler Türkiye Şampiyonası son gün müsabakalarının ardından tamamlandı. Karaman judo takımının da yer aldığı şampiyonada 1 altın ve 3 bronz madalyanın sahibi olan Karaman ekibi birde Türkiye 5.’liği elde etti.

İlk gün yapılan zorlu müsabakalarda Karaman adına mindere çıkan Ezgi Karademir 48 kiloda altın madalyanın sahibi olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yine Karaman adına yarışan sporculardan Eda Karademir(52kg) ve Mehmet Seçeli(55kg) bronz madalya kazanarak Türkiye 3.’sü oldu.

İkinci gün yapılan müsabakalar sonunda +70 kiloda mücadele eden Ebru Atabay bronz madalya kazanarak Türkiye 3.’sü, 70 kiloda mücadele eden Beyza Nur Arı ise Türkiye 5.’si olma başarısı gösterdi.

Okul sporları Judo Gençler Türkiye Şampiyonasına judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan Çakmak eşliğinde 6 sporcu ile katılan Karaman ekibi 1 altın, 3 bronz madalya olmak üzere toplam 4 madalya ile şampiyonayı tamamladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kırşehir’de düzenlenen Judo Gençler Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanan Karaman judo takımı sporcularını tebrik etti.

Kısacık, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İlimizde judoyu üst seviyelere taşıyan Judo takımımızın Kırşehir’de aldığı madalyalar ve gösterdiği başarılar hepimizi gururlandırdı. Bu başarıyla birlikte sporcularımızın göstermiş olduğu azim, istek ve kararlılık bizi diğer branşlarımız için de umutlandırıyor.

Turnuvada altın madalya kazanan sporcumuz Ezgi Karademir başta olmak üzere tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Bronz madalya kazanan ve derece elde eden diğer sporcularımızın da azimle çalışarak altın madalyaya uzanacaklarına inanıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284