Karamanlı Judocular Bir Üst Lige Göz Kırptı

Antalya’da düzenlenen 2016 Judo Ligi Büyükler ve Türkiye Şampiyonası’nda Karaman Gençlik ve Spor Kulübü judo takımı üçüncü olarak bir üst lige yükselme şansı yakaladı.

Karamanlı Judocular Bir Üst Lige Göz Kırptı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Antalya Spor Salonu'nda 55 ilden 553 sporcunun katıldığı şampiyonada büyük kadınlar terfi müsabakalarında mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı üçüncü sırada yer alarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Judo şöleninin yaşandığı şampiyonada nefes kesen müsabakalara sahne olan kadınlar terfi müsabakalarında Karamanlı judoculardan 52 kiloda Eda Karademir, 57 kiloda Esra Türegün, 70 kiloda Beyzanur Arı ve +78 kiloda Ebru Atabay takım halinde ilk üçe kalarak bir üst lige yükselme şansı yakaladı.

Antalya’da düzenlenen şampiyonada takım halinde üçüncü olarak bir üst lige yükselme şansı yakalayan Karamanlı judocuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, kadın judocuların elde ettiği sonuçtan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Karaman judo takımı sporcularımızı kutluyorum. Katıldıkları şampiyonlarda elde ettikleri derecelerle bizleri bugüne kadar mutlu eden sporcularımız başarılarına bir yenisini daha ekleyerek bizleri bir kez daha gururlandırdı. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284