Karamanli Karateciler Bos Dönmüyor

6. Uluslararasi Dünya Çocuklari Karate Turnuvasi ve Türkiye Minik Yildizlar Türkiye Sampiyonlarinda Karamani temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü karate takimi yarismalarda gösterdigi performans ve elde ettigi basarilar ile Karamani en iyi sekilde temsil etmeye devam ediyor.

Karamanli Karateciler Bos Dönmüyor

24–26 Nisan 2015 tarihleri arasinda Kocaeli’nde gerçeklestirilen Takim Kata Takim Kumite müsabakalarinda Gençlik ve Spor Kulübü karate takimi antrenör Ihsan Özbek nezaretinde 4 sporcu ile katildi. Zevkli ve çekismeli geçen müsabakalarda Fatma Sena Çelik, Ecem Büyükyagci ve Sudem Imran’dan olusan kata takimi 14 takim arasinda üçüncü, Kumite müsabakalarinda dördüncü olma basarisi göstermistir.
Bir diger basari ise Sakarya ilinde gerçeklestirilen Minikler ve Yildizlar Türkiye Sampiyonasinda gösteren Karaman ekibi 3200 sporcunun katildigi sampiyonada 25kg’da Ekin Büyükyagci Türkiye ikincisi, 30kg’da Sudem Imran ise Türkiye üçüncüsü olma basarisi göstermistir.
Elde edilen basarilarin ileriki zamanlarda daha da artacagini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’da spor adina yaptigimiz çalismalarin meyvelerini elde ettigimiz basarilar ve yakaladigimiz basari grafigi ile pekistirmekteyiz. Bu, iki önemli müsabakada Karaman için ter döken antrenör ve sporcularimizi elde ettikleri basarilardan dolayi tekrar tebrik ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284