Karamanli Master Okçular Güven Veriyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü okçuluk takimi sporculari Antalya ilinde gerçeklestirilen Masterlar Salon Okçuluk Sampiyonasindan basarilarla döndüler.

 Karamanli Master Okçular Güven Veriyor

Okçuluk Federasyonu Baskanligi’nin 2015 faaliyet programinda yer alan Masterlar Salon Okçuluk Sampiyonasi 20–22 Mart 2015 tarihleri arasinda Antalya ilinde gerçeklestirildi. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü okçuluk antrenörü Recep Batman nezaretinde haftanin üç günü idmanlarina devam eden ekip sampiyonada Karaman’i en iyi sekilde temsil etmek için ter döktü.

20-22 Mart tarihleri arasinda Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda gerçeklestirilen Sampiyonaya 19 bölgeden 42 kulüp ve 35-55 yas arasi 103 sporcu katildi. Antalya'da ilk kez düzenlenen sampiyonanin ilk gününde sporcular, siralama ve eleme atislarini gerçeklestirdi. 3 Engelli sporcunun da katildigi sampiyona oldukça çekismeli geçti.
Sampiyonaya biri engelli sporcu olmak üzere toplam dört sporcu ile katilan Karaman ekibi, 45 ve 54 yas bayanlar kategorisinde yarisan Hacer Alli Türkiye 3.sü, 35 ve 44 yas erkekler kategorisinde yarisan Ibrahim Abaz, Mustafa Kutlu ve M. Özgüven sampiyonayi toplam siralamada 12.ci, 14.cü ve 23.cü tamamlayarak takim Türkiye 3.lügü elde etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, alinan derece ve basarilarin kendilerini mutlu ettigini belirterek, hedeflerinin Karaman’da okçuluk sporunu çok daha iyi yerlere getirebilmek oldugunu ve yarislarda Karaman için ter döken tüm sporcularimiza, antrenörümüze ve emegi geçen her çalisanimiza tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284