Karamanlı Milli Judoculardan Bronz Madalya

25. Nazım Canca Avrupa Ümitler Judo Kupası’nda milli forma altında mücadele eden Karamanlı judocular Enes Uysal ve Eda Karademir bronz madalyanın sahibi oldu.

Karamanlı Milli Judoculardan Bronz Madalya

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 25. Nazım Canca Avrupa Ümitler Judo Kupası’nda milli kadroda yer alan Karamanlı milli judocular Enes Uysal, Eda Karademir ve Ezgi Karademir milli forma altında gösterdikleri performansla göz doldurdular. İki gün süren turnuvada 52 kiloda mücadele eden Eda Karademir ve 60 kiloda mücadele eden Enes Uysal büyük bir başarıya imza atarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bir diğer Karamanlı sporcu Ezgi Karademir ise turnuvayı yedinci olarak tamamladı.

Karamanlı sporcuların milli forma altında güzel başarılara imza attıklarını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Antalya’da düzenlenen ve iki gün süren turnuvada ülke olarak 7 altın, 5 gümüş ve 13 bronz madalya ile ilk sırada yer aldık. Bu güzel tablo içerisinde Karamanlı sporcularımızın da yer alması bizlere ayrı bir gurur yaşattı. Bu vesileyle ülkemize madalya kazandıran sporcularımızı ve bu sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284