Karamanli Pedallar Sezona Hazir

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programinda yer alan Alanya Sezon Açilisi Yol Yarislari 29 Ocak – 01 Subat tarihlerinde Alanya’da start aliyor.

Karamanli Pedallar Sezona Hazir

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde çalismalarina devam eden Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi ve Performans Spor Kulübü bisiklet takimi sporculari 2015 sezonuna Alanya ilinde yapilacak olan sezon açilisi yarismalari ile start veriyor. 28 Ocak ve 01 Subat 2015 tarihleri arasinda yapilacak olan yarismalarla sezona baslayacak olan sporcularimiz her zaman oldugu gibi daha büyük basarilara imza atabilmek ve Karaman’i en iyi sekilde temsil edebilmek için mücadele verecek.
‘’HEDEF 2016 OLIMPIYATLARI’’
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bisiklet antrenörü Baris Ünlü’nün çalistirdigi bisiklet takimi yeni sezona büyük bayanlar, genç bayanlar, yildiz bayanlar, büyük erkekler, yildiz erkekler ve 30 yas üstü büyük erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride 45 sporcu ile mücadele edecek. Çalismalarina her kosulda ara vermeden devam eden sporcular, 2016 yilinin Olimpiyat yili olmasi nedeniyle bu olimpiyatlar da yer almak ve puan toplamak amaciyla uluslararasi yarismalarda boy gösterecek.
‘’HAZIRLIKLAR DEVAM EDIYOR’’
Zorlu bir maratonun içerisinde yer aldiklarinin farkinda olan bisiklet sporculari büyük erkekler kategorisinde dört sporcu, bayanlar kategorisinde ise üç sporcu ile milli takim kamplarinda hazirliklarina devam ediyorlar.
‘’SPORCULARA GÜVENIMIZ TAM’’
Ilerleyen zamanlarda Milli Takimlara verilen sporcu sayilarinda artis olacagini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ‘’ Bisiklet takimimiz bu yil farkli olarak dag bisikletinde de yarismalara katilacak ve dag bisikleti yarislarinda uluslararasi puanlari toplayarak olimpiyatlara katilma mücadelesi vereceklerdir. 2015 yili Türkiye Bisiklet Sampiyonasinin Karaman’da yapilacak olmasi bizim için ayri bir önem tasimaktadir.
Karaman’da yapilacak olan Türkiye Sampiyonasi’nda takimlarimiz sampiyonluk mücadelesi verecek olup, ferdi alanda da sporcularimizin dereceye girerek Karaman’i en iyi sekilde temsil edeceklerine inaniyorum’’ seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284