Karamanli Sporculara Brandali Sürpriz

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde hizmet veren spor tesisleri, yenileme çalismalari ile ilgi çekmeye devam ediyor.

Karamanli Sporculara Brandali Sürpriz

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde hizmet veren spor tesislerinde yenileme çalismalari devam ediyor. Hizmet binasi alanin da yer alan spor tesislerinin çevrildigi alanlara farkli spor branslarinin ve Karamanli sporcularin yer aldigi yaklasik 150 metre uzunlugundaki vinil brandalar, tesis alanindan geçen vatandaslar tarafindan ilgi görmeye devam ediyor. Yapilan brandalarda kendilerini gören Karamanli sporcular ise saskinliklarini gizleyemeyerek, böyle bir uygulamadan dolayi çok mutluk olduklarini dile getirerek, yapilan uygulamanin sporculari motive konusunda daha da hirslandirdigini belirttiler.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in göreve geldigi günden bu yana tesis alanlarinda yapilan yenileme ve bakim onarim çalismalari hiz kesmeden devam ederken, çalismalar sonunda daha modern ve kaliteli bir hizmet amaçlaniyor.
“ Spor tesislerimizde basarili sporcular yetistirecegiz”
Basarili bir sporcunun yetismesinde o yerde yer alan tesislerin kalitesinin önemli bir faktör oldugunu belirten Kisacik,” Kaliteli ve basarili bir sporcunun yetismesinde sabir ve emegin yaninda tesislerin yeterliligi ve kalitesi çok önemli. Karaman’da göreve basladigimiz gün ilk isimiz il ve ilçede yer alan tüm spor tesisleri gezmek oldu. Ekibimiz ile tesislerimizde ki eksilikleri detayli bir sekilde analiz ederek buralardaki eksiklerin giderilmesi konusunda gereken çalismalari baslattik. Amacimiz tesislerimizi daha modern ve verimli hale getirerek bu tesislerden Karaman’i ulusal ve uluslararasi arenada temsil edecek basarili sporcular yetistirmektir” dedi.
Hizmet binasinin yer aldigi tesis alanlarinda spor branslarinin ve Karamanli sporcularin da yer aldigi vinil brandalarla çevrilmesi konusunda da açiklamada bulunan Kisacik,” Tesis alanlarimizin çevre yoluna bakan konumunda yogun bir trafik akisi mevcut. Bizlerde tesislerimizin çevrildigi alanlara oradan geçen vatandasimizin ilgisini çekmek ve görsel anlamda daha modern bir görünüm kazandirmak için, Karamanli sporcularimizin da içinde yer aldigi brandalarla bu bölgeleri çevirmek oldu. Bu çalismalar neticesinde ögrenci velilerin ilgisini çeken brandalar sayesinde, il spor merkezlerine yapilan basvurularda ciddi oranda artis oldu” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284