Karamanspor Deplasmanda Iskenderun’la yenisemedi: 1-1

70 Karamanspor, Lig arasi verilen 1 haftalik tatilin ardindan Bal Liginde 5. Hafta Hatay’in Iskenderun ASAS takimina konuk oldu.

Karamanspor Deplasmanda Iskenderun’la yenisemedi: 1-1
Pazar günü oynanan karsilasmayi Mersin Bölgesinden hakem Mustafa Baskan yönetti.
Iskenderun Demir Çelik 5 Temmuz Stadyumu önündeki suni çimle kapli alanda oynanan karsilasmaya Iskenderun’lu taraftarlar ilgi gösterdi.
Karsilasmanin ilk yarisinda agaya kisa paslarla top tutmaya çalisan her iki takim savunma disiplininden kopmadi.
Mücadelenin 22. Dakikasinda orta alanda topu önünde bulan Karamanspor’lu Ibrahim Izci’nin sert sutunu ASAS’in kalecisi parmaklari ile çelerek golü önledi.
Karsilasmanin 44. Dakikasinda ise, ev sahibi takim Iskenderun ASAS’in sag kanattan gelistirdigi atakta Mustafa Güleryüz’ün ortasinda topu penalti çizgisi önünde bulan Özgür’un sutunu Karamanspor kalecisi Ali, müthis bir refleksle yakaladi.
Devre arasina golsüz giren her iki takim, ikinci yariya daha arzulu bir oyun anlayisi ile çikti. Karsilasmanin 47 dakikasinda sol taraftan atak tazeleyen Karamanspor’da bayramin defans derinligine biraktigi topu müthis bir deparla yakalayan Küçük Hüseyin, akil dolu plasesi ile topu Iskenderun aglarina göndererek takimini 1-0 öne geçiren golü atti.
Golden 2 dakika sonra ev sahibi takimin tartismali ofsayt pozisyonu için bir anda duraksayan Karamanspor, Iskenderun’un beraberligi getiren golüne engel olamadi.
6 sari kart’in gösterildigi mücadelede kalan dakikalarda rakibine oranla daha çok pozisyon bulan Karamanspor’lu oyuncular sahanin azizligine de ugrayarak zaman zaman kaymalar yasarken, Samet, Ibrahim ve Sedat’in girdigi gol pozisyonlarindan da yararlanamadi.
90 dakikalik zevkli mücadele 1-1’lik skorla tamamlandi. Karamanspor Hatay deplasmaninda Iskenderun’u elinden kaçirirken, ligde puanini da 9’a yükseltti.
Sahaya ve skora ragmen deplasmanda iyi bir futbol sergileyen Karamanspor’u Iskenderun’da spor camiasi da begendi. Takim maçtan sonra kaldigi otele geçerek dün gece geç saatlerde tesislere döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284