Karamanspor Hazirlik Maçindan Galibiyetle Ayrildi

Bal Ligi 5. Grupta Ilimizi Temsil eden 70 Karaman Spor ikinci sezon hazirliklarina devam ediyor.

Karamanspor Hazirlik Maçindan Galibiyetle Ayrildi
Antalya Side'de hazirlik kampini tamamlayan fakat hava sartlarinin kötü olmasi ve saganak yagisin bir türlü dinmemesi yüzünden fazla hazirlik maçi yapamayan temsilcimiz, hazirlik maçlarini kendi stadyumunda seyircisi önünde yapmaya devam ediyor.
Cumartasi günü Bal 7. Grupta 3. sirada bulunan 68 Aksaray Spor ile bir hazirlik maçi yapan temsilcimiz maçtan 1-0 galip ayrildi. Yeni transferlerin görücüye çiktigi maçi Milletvekilimiz Lütfi Evlan ve Belediye Baskani Kamil Ugurlu ile birlikte kalabalik bir protokol takip etti. Maç sonunda Lütfi Evlan ve Kamil Ugurlu futbolcularla toplu fotograf çektirdiler.
Takimin istekli ve diri olmasi teknik heyetle beraber hem yöneticileri hem maçi izlemeye gelen protkol ve Karamanli Sporseverleri memnun etti. Yeni transferlerden Anil'in golüyle 1-0 maçi kazanan temsilcimiz Pazar günü Konya Selçuklu Belediye Spor a konuk olarak bir hazirlik maçida Selçuklu Belediye Sporun Sahasinda yapti. Maçi Hüseyin ve Muzafferin golleriyle 1-2 Temsilcimiz kazandi.
22 Ocak ta Kayseri Talas Gücü ile Kemal Kaynas Stadyumunda ikinci yariya Karaman'da baslayacak olan 70 Karaman Sporun, hava sartlari uygun olursa hafta içi bir hazirlik maçi daha yapmasi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284