Karamanspor Lider Kayseri Seker’le Berabere Kaldi

Pazar günü evinde grup lideri Kayseri Sekerspor’u konuk eden 70 Karamanspor, mücadeleden 1-1’lik skorla ayrildi.

Karamanspor Lider Kayseri Seker’le Berabere Kaldi
Bal Ligi 5. Grupta bu hafta güçlü rakibini Kemal Kaynas’ta agirlayan Karamanspor, taraftarin da destegini soguga ragmen aldi.
Karsilasmaya Karaman Valisi Süleyman Kahraman ve Belediye Baskani Kamil Ugurlu’da gelerek ilk kez birlikte Karamanspor’un maçini izleme firsati buldu.
Maçtan önce soyunma odasina inen Baskan Ugurlu, futbolculara basarilar diledi. Bu arada Korsanlar Taraftar Grubu Baskan Yardimcisi Sevket Dinçer’de Baskan Ugurlu’ya takimin atkisini hediye etti.
Ilk yariya savunma agirlikli çikan her iki takimda maça hizli basladi. Yesil beyazli formasi ile sahaya çikan Kayseri ekibi, yaklasik 20 metrede atilan sutta Kaleci Ali’den seken topun filelerle bulusmasi ile 1-0 öne geçti.
Golden sonra atak gelistiren Karamanspor, bir türlü istedigi pozisyonlari bulamazken, rakibine oranla daha kontrollü ve ayaga paslarla oyuna hakimiyeti saglarken, yedigi talihsiz golün ardindan devre arasina 0-1 maglup girdi.
Karsilasmanin ikinci yarisina yine hizli baslayan ev sahibi ekip oldu. Sag kanattan bindirme yapan Emrah’in ortalarinda istedigi topla bulusamayan ileri uç elemanlari rakip kalede etkisiz kaldi.
Karsilasmanin 65. Dakikasinda Ali Riza 20 metreden sut atarak kaleyi yoklarken, top, az farkla auta çikti. Ikinci yarida Hüseyin’in yerine oyuna dahil olan Yusuf, karsilasmanin 90+2’lik diliminde kaleye vurdugu asirtma sutunda top filelerle bulustu.
Maçin hakemi 1-1’lik biten mücadelenin son düdügünü çalarken, her iki takim maç sonu hanesine 1’er puan yazdirdi.
Maç sonunda skordan çok oynanan mücadele, taraftari daha da mutlu etti.
Maç sonu konusan Teknik Direktör Cevdet Kök; “Güçlü rakibimize karsi, bu mücadele beni mutlu etti. Berabere kalarak 1 puan aldik. Simdi önümüzdeki maçlara bakacagiz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284