Karamanspor’da Hedef Tuttu

Bal Ligi 8. Hafta karsilasmalari Pazar günü oynandi. Hafta sonu Nigde deplasmanina giden 70 Karamanspor 90 dakika mücadele sonunda 1-0 galip ayrildi.

Karamanspor’da Hedef Tuttu
Nigde kent stadyumunda oynanan karsilasmaya Karaman’da yaklasik 30 kisilik Korsanlar Taraftar grubu Nigde’ye giderek takima destek verdi.
Maç öncesi takimlar sahaya çikarak, hakem gözetiminde kontrolleri yapilirken, maç baslamadan önce Karaman’li taraftar grubunun Istiklal Marsini okumasi üzerine stadyumda bulunanlar da marsa katildi.
Karsilasmanin ilk düdügü ile birlikte Nigde’li ve Karamanli taraftar gruplari slogan atarak takimlara destek verdi. Ilk yarida savunma disiplininden kopmayan her iki takim oyunculari gelistirdikleri ataklarda sonuca varamazken, devre arasina golsüz girdi.
3 KIRMIZI KART ÇIKTI
Karsilasmanin ikinci yarisinda ev sahibi takim oyuncularinin sert müdahalesi sonucu hakem Nigde’yi 10 kisi birakarak 1 oyuncuya kirmizi kart gösterdi.
Karttan sonra karsilasma sertlesirken, mücadelenin 55 dakikasinda Muzaffer topu önünde bularak ceza sahasi yakininda düzgün bir vurusla topu Nigde filelerine göndererek Karamanspor’u 1-0 öne geçiren golü atti.
Golden sonra mücadele daha da sertlesirken, Muzaffer yakaladigi bir pozisyonda yine Nigde kalesinde tehlikeli bir pozisyona imza atti.
Karsilasma, oyuncularin sert faul pozisyonlari ile devam ederken, maçin hakemi Nigdespor’da bir oyuncuya daha kirmizi karti gösterdi. Daha sonra Karamanspor’dan Emrah, kirmizi karti gören oyuncular arasina dahil edildi.
Nigde’de sert geçen mücadelede gülen taraf 1-0’lik sonuçla Karamanspor olurken, hakemin bitis düdügü ile birlikte saha bir anda karisti.
Nigdespor Kulüp Baskanlarinin Karamanspor yedek kulübesine saldirmasiyla ortamin gerilmesine yol açti.
Nigdespor Kulüp Baskanlarinin 70Karamanspor yedek kulübesine saldirmasiyla ortamin gerilmesine yol açti.
Polis, yöneticileri ve taraftari sakinlestirmeye çalisirken, Nigde Belediye Spor Baskani ve yöneticileri Zabitalarla birlikte Hakeme ve Takimimizi darp etmeye çalistilar. Nigde Emniyetinin yetersiz kaldigi gözlerden kaçmadi çikan arbedede Karamanspor’lu oyuncular polis nezaretinde soyunma odasinda bekletildi. Korsanlar taraftar grubu da, polis korteji esliginde stadyumundan alinirken, takim da kaldigi otele polis kortejinde getirildi.
Karamanspor Nigde engelini tek golle asarak puan hanesini 13’e yükselterek Ligde 5. sirada yükseldi. Nigdespor ise ligde 10.sirada kaldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284