Karateciler Milli Takım Kadrosunda Ülkemizi Temsil Edecek

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya’nın Kemer İlçesi’nde düzenlenen “Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası”nda erkekler kata kategorisinde takım halinde Türkiye üçüncülüğüne imza atan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Göktuğ Gökalp Mete, Ali Kemal Mert ve Mustafa Uğur, 24-27 Ağustos'ta Erzurum'da gerçekleştirilecek “Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Karate Şampiyonası”nda ülkemizi temsil edecek.

Karateciler Milli Takım Kadrosunda Ülkemizi Temsil Edecek

Böylesine güzel bir başarıya imza atan heyetin başında yer alan karate antrenörü İhsan Özbek ve üç sporcu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette şampiyona hakkında Kısacık’a bilgi veren Özbek, “Yaklaşık iki buçuk yıl önce karateye başlayan sporcularımız bu zaman dilimini çok iyi bir şekilde değerlendirerek disiplinli bir şekilde antrenmanlarına devam ettiler. Şuan ise bu azim ve çalışmalarının karşılığını kendilerine gelen milli davet ile aldılar. Antrenörleri olarak sporcularımın böyle bir davet aldıklarından dolayı gurur ve mutluluk duydum. Her sporcu milli takım adına yarışmak ve ülkesini en iyi şekilde temsil etmek ister. Ama bu gururu 8 yaşında tatmak gelecek adına güzel bir tecrübe. Sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalya kürsüsünde bayrağımızı dalgalandıracaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kısacık ise, "Karaman sportif başarılarını her geçen gün katlayarak zirveye çıkan illerden biri haline geldi. Milli takımlarımıza sporcu göndermeye devam ediyoruz. Bu başarı Karaman adına gurur verici bir tablo. Buradaki en büyük kazancımızda alttan gelen sporculara model olarak gösterebileceğimiz ve örnek teşkil eden birçok branşta sporcumuzun bulunması. İnşallah genç yapısı ve yetenekli sporcularıyla ilimiz daha birçok branşta milli takımlarımıza sporcu vermeye devam ederek Türk sporuna katkı sağlayacak. Ben genç yaşta milli takıma davet edilerek bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyor, şampiyonada başarılar diliyorum”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284