Kemal Kaynas Stadyumu Göz Kamastiriyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynas Stadyumunun yeni hali göz kamastiriyor.

Kemal Kaynas Stadyumu Göz Kamastiriyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde 1994 yilinda faaliyete geçen, çim yüzeyli, tartan atletizm pistli Kemal Kaynas Stadyumunun bakim-onarim çalismalarina 20.10.2014 tarihinden itibaren baslanmisti.
Bakim onarim çalismalari araliksiz devam eden Kemal Kaynas Stadyumunda yeni çimlerin serilmesi ve isiklandirma direklerinin yerlestirilmesiyle birlikte ortaya çikan görüntü adeta göz kamastiriyor. Çalismalarina hizla devam edilen stadyumda, ihalesini alan firma tarafindan 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalismalari tamamlanarak teslim edecek.
Çalismalarin hizli bir sekilde ilerledigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Kemal Kaynas Stadyumunda devam eden tadilat çalismalarinin ardindan yillardir Karaman halkina hizmet veren Kemal Kaynas Stadyumu daha kullanisli ve daha modern hale gelerek hizmet vermeye devam edecek. Yeni yüzüyle Karaman sporuna tekrar hizmet vermeye baslayacak Kemal Kaynas Stadyumunda birçok basariya imza atilacak” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284