Kemal Kaynas Stadyumunda Çalismalar Araliksiz Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde yillardir Karaman halkina hizmet veren Kemal Kaynas Stadyumunda bakim-onarim çalismalari araliksiz devam ediyor.

Kemal Kaynas Stadyumunda Çalismalar Araliksiz Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde 1994 yilinda faaliyete geçmis olan çim yüzeyli, tartan atletizm pistli Kemal Kaynas Stadyumunun bakim-onarim çalismalarinda yavas yavas sona geliniyor. Bakim onarim çalismalari araliksiz devam eden ve yapilan çalismalar sonucunda daha modern bir sekilde Karaman halkina hizmet verecek olan Kemal Kaynas Stadyumu 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalismalari tamamlanarak teslim edecek. Stadyumda yapilacak olan yenileme çalismalar kapsaminda, stadyumun çimleri ile tartan pisti tamamen degisirken, karsi portatif tribünün yerine ise 500 kisilik yeni tribün yapilacak.
Karaman halkina en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için çalismalarin hizli bir sekilde ilerledigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” 1994 yilindan itibaren Karamana en iyi sekilde hizmet veren Kemal Kaynas Stadyumu, yapilan bakim-onarim çalismalarinin sonunda daha kullanisli ve modern haliyle Karaman sporunun ve sporcusunun hizmetinde olacak. Burada Karamana ve Türk sporuna hizmet verecek yüzlerce gencimiz yetisecek. Yaptigimiz ve yapacagimiz tüm hizmetler ve yenilikler gelecegimizin teminati olan gençlerimiz içindir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284