Kisacik, Basari Için Sporun Tabana Yayilmasi Gerekir

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik Ayranci ilçesi ile Suduragi beldesinde faaliyete geçecek olan spor branslarinin egitim verilecegi tesisleri inceledi.

 Kisacik, Basari Için Sporun Tabana Yayilmasi Gerekir

Ilçe ve belde de pasif halde bulunan spor tesislerine antrenör ve sporcu tasiyarak mevcut potansiyeli daha aktif hale getirmek ve orada bulanan ögrencileri spor branslarina yönlendirmek için çalismalarina araliksiz devam eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Ayranci Kaymakami Fatih Kasikci’yi makaminda ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette Ayranci’da faaliyete geçecek olan spor branslari ele alindi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kasikci, "Ayranci’da yasayan ve gelecegimizin teminati olan gençlerimizin, mutlaka sporun bir daliyla ugrasmasini arzu ediyoruz. Ilçemizde alaninda uzman antrenörler tarafindan egitim verildigi takdirde basari saglayacak çok gencimiz var. Neden bir Riza Kayaalp ve Neslihan Darnel ilçemizden çikmasin? Insallah ilçemizde sporun gelismesi için her türlü destegi verecegiz ve ilçemizde sporu tabana yayacagiz” diye konustu.

Ayranci ilçesi ile Suduragi beldesine alaninda uzman antrenörler görevlendirerek güres, badminton ve judo gibi branslarda çalismalari baslatan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Tesis bulunan yerlere görevlendirdigimiz alaninda uzman antrenörlerimiz sayesinde bu yerlerde pasif halde bulunan spor branslarimiz aktif hale gelecek ve yetenekli sporcular sporun içine dahil edilecek. Ilerleyen zamanlarda ilçelerimize daha fazla antrenör takviyesi yapilarak Karaman, sporun her türüne hitap edecek bir konuma gelecek ve bütün spor dallarinda bugünkünden daha basarili sonuçlar elde edecektir’’ dedi.
Ayranci ve Suduragi’nda Il Müdürlügüne bagli tesisleri gezen Kisacik, "Amacimiz ilçelerimizde tesis ve antrenör eksikligini gidererek sporu tabana yaymak. Bunun için de mevcut salonlarimizin eksiklerini gidermenin yani sira yenilerini de yapmak için çalisiyoruz. Sampiyonlar sehri olmak için var gücümüzle çalistigimiz bu güzel yolda, tesislesme ve yetenekli sporcularimiz ile Türkiye’de örnek bir sehir olmak istiyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarimiz civil civil spor yapsin istiyoruz. Gençlerimizi hayata hazirlamanin en güzel yolu spordan geçiyor" seklinde konustu.
Karaman merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynisi olacak dediklerini hatirlatan Il Müdürü Kisacik, "Biz Karaman ve ilçelerimizin spor alaninda büyük basarilara imza atmasini hedefliyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapmaya devam edecegiz’’ dedi.
Çocuklarin ve gençlerin tozlu ve çamurlu alanlar yerine daha modern sahalarda spor yapmasini saglamak için çalistiklarini ifade eden Kisacik, "Çocuklarimizin ve gençlerimizin spor yapip saglikli büyümelerine ve gelismelerine katkida bulunmak için benzeri yatirimlarimiz her ilçede sürecek. Ihtiyaç bulunan ilçelerde tesislerde ki eksiklikler ve antrenör ihtiyaci giderilecek. Bundan kimsenin kuskusu olmasin’’ seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284