Kisacik, Karaman’a Sporu Sevdirdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in girisimleri ile düzenlenen kurumlararasi voleybol karsilasmalari büyük ilgi görüyor.

 Kisacik, Karaman’a Sporu Sevdirdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne geldigi günden buyana birçok basarili çalismaya imza atan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, yaptigi çalismalarla Karaman’a sporu sevdirmeye devam ediyor.

Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in girisimleri ile düzenlenen kurumlararasi voleybol turnuvalari Kazim Karabekir Spor Salonunda dostluk içinde geçiyor. 21 Nisan 2015 tarihinde baslayan turnuva 13 Mayis 2015 tarihinde yapilacak olan final müsabakalari ile sona erecek.
KARAMAN SPORLA DAHA AKTIF HALE GELECEK
Kurumlararasi voleybol turnuvasinin düzenlenmesinde büyük pay sahibi olan Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “ Ilimizde düzenlenen kurumlarin birbirleri ile kaynasmalari ve dostluklarini pekistirmeleri açisindan düzenlenen voleybol turnuvasi dostluk içinde devam ediyor. Düzenledigimiz bu turnuvada yenmek ya da yenilmek hiç önemli degil. Katilimcilar bos zamanlarini spor yaparak en iyi sekilde degerlendiriyorlar. Gençlerimiz de bu turnuvada önemli bir rol oynadi. Artik Karaman sporla bütünlesen ve daha büyük basarilara imza atabilecek bir sehir” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284