Kısacık’tan Bedensel Engelli Sporculara Moral Desteği

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik ve Spor Kulübü Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Takımı antrenmanını izleyerek sporculara moral verdi. Kısacık’a ziyareti esnasında Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Aydın Kaya eşlik etti.

Kısacık’tan Bedensel Engelli Sporculara Moral Desteği

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde geçen yıl kurulan Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Antrenör Aziz Hopyar nezaretinde teknik ve taktik çalışmalarla haftada iki gün antrenman yapan sporcular yeni sezonda Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmek ve üst sıralarda yer almak için mücadele verecek.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Karaman temsilcisi Gençlik ve Spor Kulübü Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Takımı sporcularını antrenmanlarında ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, sporcuların her koşulda mazeretsiz bir şekilde antrenmanlara tam kadro çıkmaları için gösterdikleri azim ve hırsa hayran kaldığını dile getirdi.

Desteklerinden dolayı sporcu ailelerini de kutlayan Kısacık,” Geçen sezondan bu yana desteklerini çocuklarından esirgemeyen ailelerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Ailelerimizin üstün çaba ve destekleri sayesinde çocuklarımızın kendilerine fırsat verildiği zaman neler yapabileceklerini hep birlikte görmüş olduk” dedi.

Antrenman bitiminde sporcularla bir müddet sohbet eden Kısacık,” İl Müdürlüğü olarak bizler sizin her zaman yanınızdayız. Engelli olmanız başarılı bir sporcu olamayacağınız anlamına gelmiyor. İlimizde başarılı sonuçlara imza atmış örnek gösterilecek birçok engelli sporcumuz bulunmakta. Bu sporcularımız başarılarıyla diğer engelli kardeşlerimize de örnek oluyor, yol gösteriyor. Bizler de sizin en iyi şartlarda çalışmanızı ve başarılarınızı arttırmanız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Daha sonra Kısacık, Bedensel Engelli Oturarak Voleybol Takımı antrenörü Aziz Hopyar’dan yapılan çalışmalar hakkın bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2016, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284