KMÜ Bahar Söleni Voleybol Yarismalarinda Final Günü

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi 5. bahar söleninde voleybol turnuva maçlari 21 Mayista yapilan final müsabakalariyla son buldu. Karsilasmayi Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen de tribünden takip etti.

KMÜ Bahar Söleni Voleybol Yarismalarinda Final Günü
BESYO Spor Salonunda yapilan bayanlararasi final maçinda, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) ile Kamil Özdag Fen Fakültesi karsilasti. Mücadeleli geçen maçin galibi IIBF bayan takimi oldu. IIBF bayan takimi ilk seti 25-8, ikinci seti 25-20, üçüncü seti ise 25-23’lük sayiyla aldi ve maçi 3-0 kazandi.
Final müsabakalarinin bir diger maçinda Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile IIBF erkek voleybol takimi karsilasti. Basabas bir mücadele sergileyen iki takimda, kazanan taraf BESYO erkek takimi oldu. BESYO erkek takimi setleri 25-10, 25-22 ve 25-23 sayiyla alarak maçi 3-0 galip tamamladi.
KMÜ bahar senlikleri çerçevesinde düzenlenen voleybol turnuvasinin son maçinda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi MYO ve Genel Sekreterlik personeli karsilasti.
KMÜ MYO ve Genel Sekreterlik arasinda yapilan final maçinda iki taraf da maçi kazanmaya çalisirken, üstün bir mücadele örnegi sergiledi. Kazanan taraf ise 3-2’lik skorla Genel Sekreterlik personel takimi oldu.
Ermenek MYO ile Güvenlik Birimi arasinda yapilan Futsal final mücadelesinde kazanan taraf Güvenlik Birimi oldu.
Final müsabakalarinin ardindan kazanan takimlara kupalari 22 Mayis günü saat 18.30 da düzenlenecek törenle verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284