KMÜ Bayan Basketbol Takimi 1. Lige Yükseldi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu bayan basketbol takimi, Bayanlar Basketbol 2. Lig müsabakalarinda basari göstererek 1. lige yükseldi.

KMÜ Bayan Basketbol Takimi 1. Lige Yükseldi
Üniversite Sporlari Federasyonun 2011-2012 ögretim yili faaliyet programinda yer alan Bayanlar Basketbol 2. Lig müsabakalari, 12-16 Aralik 2011 tarihleri arasinda Ankara Bilkent Üniversitesi’nde yapildi.
KMÜ BESYO Bayan Basketbol takimi, Bolu Abant Izzet Baysal Üniversitesi ile yaptigi maçi 86-36; Eskisehir Osmangazi Üniversitesi ile yapilan maçi 103-50; Bilkent Üniversitesi ile yapilan maçi ise 66-43 skor ile kazandi. Takim, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yildiz ve Ögretim Görevlisi Sinan Dinç nezaretinde müsabakalara katildi.
Üniversite Sporlari Federasyonu Bayanlar Basketbol maçlarinin hepsinden galibiyet ile ayrilan KMÜ BESYO Bayan Basketbol takimi, grubunda oynadigi tüm müsabakalari kazanarak 1. lige yükselmeye hak kazandi.
KMÜ BESYO Bayan Basketbol takimi; 1. lige yükselme sevincini KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile paylasti. Bundan sonraki hedeflerinin süper lig maçlari olacagini belirten Rektör Gökmen “Kendinize güvenir ve geregini de yaparsaniz, basariyi yakalarsiniz" dedi.
Basketbol takiminin basarisinin ögrenci aileleri, ögretim elemanlari ve üniversite personeli ile birlikte elde edilen bir ekip isi oldugunu vurgulayan Rektör Gökmen “Aileleriniz ve üniversitemiz sizlerle gurur duyuyor. Kazanmak elbette çok önemli, ancak ahlakli olmayi sürdürmek de sporcu için çok degerlidir. Emek verdiginiz ve ahlakli oldugunuz sürece her zaman basarinizi sürdürürsünüz. Siz iyi bir ekipsiniz. Basarilarinizin önümüzdeki yillarda artarak devam edecegine inaniyoruz. Sporcularimiza üniversite olarak her konuda destegimiz sürecektir” diye konustu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284