KMÜ Erkek Hentbol Takımı Süper Lige Yükseldi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Erkek Hentbol Takımı yükselme müsabakalarında ikinci gelerek Süper Lig’e katılmaya hak kazandı.

KMÜ Erkek Hentbol Takımı Süper Lige Yükseldi

Çukurova Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi ile zorlu müsabakalara çıkan KMÜ Erkek Hentbol Takımı, ilk üç maçta galip gelerek turnuva ikincisi oldu ve Süper Lig’e yükseldi.

Maç skorları şu şekilde:

Çukurova Üniversitesi 20 KMÜ 32

KMÜ 35 Erciyes Üniversitesi 21

KMÜ 35 Selçuk Üniversitesi 24

Siirt 34 KMÜ 22

KMÜ Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Doç. Dr. Murat Tekin maç sonunda yaptığı değerlendirmede takım olarak süper lige yükselmenin önemli bir başarı olduğuna dikkat çekerek, “Süper Lig’e yükselmek, hedeflerimiz için bir köprü olacak. Hentbol sadece emek değil yürek de isteyen bir branştır. İnanıyorum ki Süper Lig sonrasında Avrupa liglerine de katılmaya hak kazanacağız. Emeği geçen tüm sporcularımın yanı sıra desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

KMÜ Erkek Hentbol Takımını elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül ise, “Erkek Hentbol Takımımız göstermiş olduğu başarı ile hem üniversitemize hem ilimize büyük bir gurur yaşatmıştır. İnanıyorum ki Süper Lig’de de güzel bir mücadele sergileyecekler. Turnuvaya katılan bütün sporcularımızı ve teknik ekibi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim”. açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284