KMÜ Futsal Takımında Hedef Avrupa Şampiyonluğu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonasına ilişkin kahvaltılı bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi.

KMÜ Futsal Takımında Hedef Avrupa Şampiyonluğu

Toplantı öncesinde BESYO Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, Öğretim Elemanı ve Futsal Takımı Antrenörü Dr. Kazım Nas, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cahit Suci, takım sporcuları ve basın mensupları kahvaltıda bir araya geldiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan BESYO Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, KMÜ Futsal Takımının elde etmiş olduğu başarılardan bahsederek, “Başarılarından dolayı hocamızı ve sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Takımımız Avrupa genelinde ülkemizi temsil etmek için önemli bir organizasyona katılıyor. Bu şampiyonada 9 farklı ülkeden 12 takım yer alacak. İçerisinde Almanya, Portekiz, Fransa, Rusya gibi güçlü takımların olduğu bu şampiyonada inanıyorum ki takımımız daha büyük başarılara imza atacaktır.” dedi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Cahit Suci ise sporculara başarılar dileyerek “Ümit ediyorum ki kardeşlerimiz oradan güzel başarılarla döneceklerdir. Öncelikle Karaman’ı, daha sonra da mensubu olduğumuz üniversitemizi temsil edecek arkadaşlarımızı dualarımızla uğurluyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Öğretim Elemanı ve Futsal Takımı Antrenörü Dr. Kazım Nas ise futsal takımının kuruluşundan bugünlere gelene kadar büyük özveri gösterdiklerini hatırlatarak üniversite yönetimine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. Dr. Nas konuşmasını şöyle devam etti: “Burada olmamızın yegâne sebebi dört yıllık bir birikimdir. Arkadaşlarımız hiçbir çıkarları olmadan bu spora gönül verdi ve özveri ile maçlara hazırlandılar. Hangi spor branşı olursa olsun her zaman iddialı olmak gerekiyor. Biz de bugün iddialı konuşuyoruz ve turnuvaya Avrupa Şampiyonluğu hedefiyle katılıyoruz.”

Toplantı basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284