KMÜ Ögrencisi Sümeyye Sezer Olimpiyat Sampiyonlugunu Hedefliyor

Türkiye Güres Sampiyonasinda altin madalya kazanan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögrencisi Sümeyye Sezer en büyük hedefim “Olimpiyat sampiyonu olmak.” dedi.

KMÜ Ögrencisi Sümeyye Sezer Olimpiyat Sampiyonlugunu Hedefliyor
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi 4. sinif ögrencisi Sümeyye Sezer, Türkiye Güres Federasyonu tarafindan düzenlenen Güres Sampiyonasinda altin madalya kazandi. 
Gençler kategorisinde Avrupa Sampiyonlugu ve Dünya Üçüncülügü de bulunan milli güresçi Sümeyye Sezer basarilarina bir yenisini daha ekledi.
12-16 Aralik 2012 tarihleri arasinda Ankara’da gerçeklestirilen sampiyonada 48 kg bayanlar kategorisinde mücadele eden Sümeyye Sezer, rakibi Büsra Kenger’i yenerek kendi kilosunda Türkiye Sampiyonu oldu.
KMÜ ögrencisi Sümeyye Sezer gelecek planlarini ve hedeflerini paylasti. Sezer; öncelikli hedefinin 2013 yilinda yapilacak Akdeniz Oyunlari, Üniversite Oyunlari ve Avrupa Sampiyonasinda iyi dereceler elde etmek oldugunu söyledi. 2016 yilinda Brezilya’da düzenlenecek olimpiyatlara katilabilmeyi çok istedigini vurgulayan Sümeyye Sezer, “En büyük hedefim olimpiyat sampiyonu olmak.” dedi.
Sezer, basari saglamasinda her türlü olanagi saglayan ve kendisine emek veren Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu’ndaki tüm hocalarina tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284