KMÜ’de Bahar Şenlikleri Koşusu Yapıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından ‘Bahar Şenlikleri Koşusu’ düzenlendi.

KMÜ’de Bahar Şenlikleri Koşusu Yapıldı

Öğr. Gör. Sinan Dinç’in sorumluluğunda düzenlenen koşuda 100 erkek, 50 kız öğrenci ter döktü. 150 kişilik grup Yunus Emre Yerleşkesinde yaklaşık iki kilometrelik mesafe kat etti.

Koşuda erkekler kategorisinde birinciliği Mustafa Göksel elde ederken, Mehmet Sena Daştan ikinci, Abdulgani Çeliker ise üçüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Samime Koç birincilik ipini göğüslerken, Meryem Akar ikinci, Hatice Keskin de üçüncü sırada yer aldı.

BESYO Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, dereceye giren öğrencilere madalyalarının verilmesinin ardından bütün öğrencileri tebrik ederek, “Sporcu öğrencilerimiz açısından uyumluluk, samimiyet, doğruluk ve dürüstlük, vatan ve millet sevgisinin çok önemli olması gerekiyor. Koşuya göstermiş olduğunuz ilgi bizi çok mutlu etti. Aranızda milli sporcularımız da var. Müsabakalarda bizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Gerek sizi gerekse milli sporcularımızı gönülden tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284