Küçükler Futbol Yari Final Heyecani Basliyor

2014-2015 egitim ve ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan Küçükler Futbol Yari Final müsabakalari Karaman’da basliyor.

Küçükler Futbol Yari Final Heyecani Basliyor

Karamanin ev sahipligini yaptigi ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilecek olan Okullar arasi küçükler futbol yari final müsabakalari 14-17 Mayis tarihlerinde Yunuskent Sentetik Futbol Sahasinda gerçeklestirilecek. 8 takimin mücadele edecegi müsabakalarin teknik toplantisi 13 Mayis 2015 Çarsamba günü saat 17.00' de Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklesti.
2014-2015 Ögretim Yili Futbol Küçükler (Erkek) Yari Final Yarismalari Açiklamalari
Müsabakalarin yarisma talimati ise su sekilde: "Yarifinal müsabakalari; 4 grup merkezinde 8'li toplam 32 takimla yapilacaktir. Yarifinal müsabakalari grup merkezlerinde; 8'li takimlar 4'lü olarak 2 gruba ayrilacaktir. Yarifinal grup merkezlerinde; 8'li takimlar; 4'erli 2 gruba (A-B) ayrilarak çekilecek kuralar ile yarifinal grup fikstürleri belirlenecektir. Yarismalara ayni ilin takimlari katildigi takdirde kura ile ayri gruplara verilecektir. Gruplarini 1'inci ve 2'inci sirada tamamlayan takimlar çapraz eleme usulü ile eslesecekler, (A1-B2 / B1-A2) çapraz eleme usulü oynanan müsabakalarda galip takimlar Türkiye birinciligine katilmaya hak kazanacaktir. (Her grup merkezinden 2 takim Türkiye birinciligine katilma hakki elde edecektir.) Yarifinal müsabakalarinda; 3 üncülük 4 üncülük müsabakalari yapilmayacaktir. Her iki takim 3 üncü olacaktir. Müsabakalar; tek devreli lig usulüne göre yapilacaktir. Yarismalar 4 günde tamamlanacaktir. Talimatta bahsedilmeyen konularda TFF oyun kurallari geçerli olacaktir. Türkiye birinciligi yarismalari; 8 takimla yapilacaktir. Türkiye birinciligi yarismalari ile ilgili açiklamalar, okul sporlari resmi web sitesinden (//okulspor.gsb.gov.tr) yayinlanacaktir."
KARAMAN GRUBU
1 BURSA SEHIT PIYADE ER RAHIM KESKIN ORTAOKULU
2 AYDIN MUSTAFA KIRIS ORTAOKULU
3 DIYARBAKIR MEHMET AKIF ERSOY ORTAOKULU
4 ISTANBUL ENGIN CAN GÜRE ORTAOKULU
5 KAHRAMANMARAS 100.YIL ORTAOKULU
6 MUGLA FETHIYE GAZI ORTAOKULU
7 SIVAS KAZIM KARABEKIR PASA ORTAOKULU
8 SANLIURFA MEHMET AKIF ERSOY ORTAOKULU
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284