Küçükler Judo’da Siyahser Farki

2014-2015 egitim ve ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen küçükler judo il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Küçükler Judo’da Siyahser Farki

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kazim Karabekir Spor Salonunda 22 Mart 2015 tarihinde Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan küçükler judo il birinciligi müsabakalarina 10 okuldan 50 sporcu katildi. Zorlu ve çekismeli geçen müsabakalarda hem erkekler hem de kizlar kategorisinde sampiyon olan Siyahser Ilkögretim Okulu rakiplerine fark atarak sampiyonluk ipini gögüsleyen takim oldu. Zevkli geçen sampiyonada küçük judocularin büyük hünerleri abilerini aratmadi. Oldukça çekismeli geçen müsabakalarda il birinciligi için ter döken yildiz judocularin mücadelelerini Karaman ili judo hakemlerinden Kübra Üçer, Erhan Hantas ve Serife Kesiktas yönetti.
Il birinciligi müsabakalarini yerinde izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz,” Buralardan çikacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi degerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yildizlar kazandirilacak. Bu yildiz sporcularin disiplinli çalismalari halinde ileride milli formayla ilimize gurur yasatacagina inaniyorum. Judo sporu Karaman’da sürekli yükselen grafigi ile dikkat çekmekte. Bizlerde bu basari grafigini daha da yukari tasiyacagiz.” diye konustu.
Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz, Judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe, Fadim Sarvan ve Beden Egitimi Ögretmeni Serife Altuntas tarafindan verildi.
Müsabakalar sonunda olusan tablo ise;
ERKEKLER
1.SIYAHSER I.Ö.O.
2.DURMUS ALI GÜLCAN I.Ö.O.
3.KEMAL REIS I.Ö.O.
KIZLAR
1.SIYAHSER I.Ö.O.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284