Kulaçlar Tıp Bayramı İçin Atıldı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan 14 Mart Tıp Bayramı Yüzme İl Birinciliği yarışmaları Atatürk Spor Kompleksi Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu’nda tamamlandı.

Kulaçlar Tıp Bayramı İçin Atıldı

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen Tıp Bayramı Yüzme Yarışları 6-8 yaş, 9-10 yaş, 11-12 yaş, 13-18 yaş, kategorilerinde 60 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışmalar sporcular serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stillerinde 50, 100 ve 200 metre mesafelerde dereceye girebilmek için yarıştılar.

Katılımın yoğun olduğu müsabakalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoğlu, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve sporcu yakınları sporcuların heyecanına ortak oldu.

İki gün süren müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoğlu, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve antrenörler tarafından verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284