Kurumlar Arasi Voleybol Heyecani Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde geçeklestirilen kurumlararasi voleybol müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonunda basladi.

Kurumlar Arasi Voleybol Heyecani Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen kamu kurum ve kuruluslarda çalisan personelin spor yapmalarini saglamak ve kurumlar arasi diyalogu gelistirmek amaciyla gerçeklestirilen kurumlararasi voleybol turnuvasi Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan ilk maçlari ile start aldi. Ilginin ve katilimin yogun oldugu turnuvada 19 takim mücadele edecek.
19 takim 190 sporcunun katilimi gerçeklesecek olan Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasinin açilis maçinda Kazim Karabekir Belediyesi ile Yavuz Sultan Selim Ilkögretim Okulu takimlari karsilasti.. Kazim Karabekir Belediyesi voleybol takimi rakibini 2-0 yenerek turnuvaya galip olarak basladi. Günün ikinci maçinda Özel Babaoglu Koleji rakibi Sosyal Güvenlik Kurumunu 2-0 ve günün üçüncü maçinda ise Kazim Karabekir Kaymakamligi rakibi Ayranci Belediyeyi 2-0’lik skorlarla yenerek turnuvada galip olarak baslayan takimlar oldu.
Turnuvanin amacinin çesitli kurumlarda çalisan personelin birbirleriyle kaynasmalari, tanismalari oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, turnuvanin birlige, beraberlige ve ortak sevince de vesile olacagina da inandigini kaydetti.
Kisacik ayrica, turnuvanin play-off ruhuna uygun, centilmenlikle sona erecegini ve bu nedenle müsabakalarin kazanani Karaman olacagini düsündügünü ifade ederek, turnuvaya katilan tüm takimlara simdiden basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284