Kurumlar Masa Tenisi Turnuvası’nda Buluştu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı.

Kurumlar Masa Tenisi Turnuvası’nda Buluştu

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen kurumlar arası masa tenisi müsabakaları 3 Nisan Pazartesi günü Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı. 

17 kurumdan 21 takım ve 70 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye Masa Tenisi Federasyonu oyun kuralları geçerli olacak. 

Turnuvada dereceye giren takımların Kıbrıs’ta düzenlenecek olan 15. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edeceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Kurumlar arası masa tenisi turnuvasında kurumlar arası birlik ve beraberliği, çalışanlarımızın arasındaki kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Turnuva sonunda derece elde eden takımlarımız Kıbrıs’ta yapılacak olan 15. Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Yoğun bir katılımla başlayan turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, turnuvada mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Renkli görüntüler eşliğinde başlayan turnuva, 6 Nisan 2017 Perşembe günü yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284