Kâzımkarabekir’de Judo Kuşak Sınavı Yapıldı

Karaman’ın Kâzımkarabekir ilçesinde 2017 yılının ilk judo kuşak sınavı yapıldı.

Kâzımkarabekir’de Judo Kuşak Sınavı Yapıldı

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Kâzımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen birinci dönem judo kuşak sınavı minikler ve yıldızlar kategorilerinde yapılan terfi sınavlarının ardından sona erdi.

Kâzımkarabekir İlçe Spor Salonu’nda yapılan ve renkli görüntülere sahne olan terfi sınavlarında öğrenciler kuşakta terfi alabilmek için ter döktü. Yaklaşık 20 sporcunun katıldığı terfi sınavlarına sporcu aileleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kâzımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak’ında ilgi gösterdiği terfi sınavında sporcular komisyon tarafından yapılan sınav sonunda bir üst kuşağa terfi etti.

Başarılı sporculara kuşakları ise Kâzımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak ve judo antrenörü Mevlüt Duman tarafından verildi. 

Kuşak sınavına ilginin güzel olduğunu belirten Bardak, “Kâzımkarabekir ilçemizde judo alt yapısına her zaman önem vermekteyiz. İnşallah buradan çıkan başarılı sporcularımız ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edecekler.  Yetenekli ve başarılı sporcularımızın varlığı ilçemizde bu branşının gelişimi açışından önem arz etmekte. İnşallah oluşturduğumuz bu sağlam alt yapının üzerine daha da ekleyerek milli takımlarımıza başarılı ve yetenekli sporcular göndereceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284