Liseler Arasi Nike Hali Saha Ligi Sona Erdi

22 Nisan-06 Mayis 2015 tarihleri arasinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen 2014-2015 sezonu liseler arasi Nike hali saha ligi müsabakalari sona erdi.

Liseler Arasi Nike Hali Saha Ligi Sona Erdi

Karaman’da Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen ve Gençlik ve spor Bakanligi, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firmasi tarafindan organize edilen 2014-2015 sezonu Liseler arasi Nike Hali Saha Ligi Futbol Turnuvasi Ibn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi B takimi ile Spor Lisesi A takimi arasinda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.
22 Nisan-06 Mayis 2015 tarihleri arasinda Özen Hali Sahada 61 takim, 610 sporcuyla 118 maç oynanan turnuva fair play oyun kurallari çerçevesinde gerçeklesti. 2013-2014 sezonu liseler arasi turnuvada 21 takimin mücadelesine sahne olan liseler arasi Nike Hali Saha Ligi, 2014-2015 sezonunda 61 okulun katilimi ile Karaman’da bir ilke imza atti. Toplam 610 sporcunun kiyasiya mücadele ettigi turnuvada toplam 118 maç oynandi.
Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’in da yerinde izledigi liseler arasi Nike hali saha ligi final müsabakasi Ibn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi B takimi ile Spor Lisesi A takimi arasinda oynandi. Heyecanli ve çekismeli geçen mücadelenin ardindan rakibini 3-0’lik net bir skorla geçen Ibn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi B takimi 2014-2015 Liseler Arasi Nike Hali Ligi Karaman sampiyonu olan takim oldu. Karaman birincisi olan Ibn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi B takimi Türkiye finallerinde Karamani temsil etme hakki elde eden takim oldu.
Yapilan müsabakalarin ardinda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Merkez Hakem Il Kurulu Baskani Hüseyin Kaya tarafindan verildi.
Turnuva hakkinda açiklama yapan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, "Rekor bir katilimla bu organizasyonu tamamladik. Yapilan bu turnuvada, yetenekli oyuncular tespit edilerek Karaman futboluna kazandirmayi amaçliyoruz. Dostlugun ve centilmenligin ön planda olan bu turnuvada emegi geçenlere tesekkür ederim. Yapilacak Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek takimimiza simdiden basarilar diliyorum." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284