Liseli Gençler Filede Bulustu

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen okullar arasi gençler voleybol il birinciligi müsabakalari basladi.

Liseli Gençler Filede Bulustu

2014 - 2015 Egitim ve ögretim yili voleybol il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullararasi gençler(kiz-erkek) voleybol müsabakalari 12 okuldan 128 sporcunun katilimi ile Spor Lisesi ve Anadolu Lisesi Spor Salonlarinda yapilan ilk gün karsilasmalari ile basladi.
Müsabakalarin ilk karsilasmasinda Genç Kizlar kategorisinde Spor Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesini 3-0 ‘lik net bir skorla maglup etti. Genç Erkekler kategorisinde yapilan günün ilk karsilasmasinda ise, Karaman Bifa Anadolu Lisesi, Karaman Anadolu Lisesini 3-0’lik rahat bir sonuçla geçmesini bildi.
Okul Sporlari faaliyetlerindeki katilim sayisinin ve tesislerdeki doluluk oraninin arttigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Karaman’da voleybol bransina olan yogun ilgiyi Okul Sporlari faaliyetlerinde düzenlenen il birinciligi müsabakalarinda rahat bir sekilde görmekteyiz. Ögrencilerimiz artik spor tesislerimizi aktif bir sekilde kullanmaktadirlar.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak gençlerimize kapilarimizi sonuna kadar açtik. Bu çalismalarimiz dogrultusunda okul sporlari faaliyetlerine katilan okul sayimizin artmasi ligi daha da heyecan verici hale getirecektir. Insallah hedefimiz gelecek yilda okullararasi müsabakalara daha fazla okulun katilmasidir' dedi.
Il müdürü Kisacik, Gençler Voleybol Il Birinciligi Müsabakalarinda mücadele edecek olan bütün takimlara basari dileklerinde bulundu.
Ilk gün maç sonuçlari ise;
Erkekler Kategorisi
* Karaman Bifa Anadolu Lisesi – Karaman Anadolu Lisesi (3-0)
* Karaman Spor Lisesi – Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (3-0)
* Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi – Karaman Lisesi (1-3)
Kizlar Kategorisi
* Spor Lisesi – Güzel Sanatlar Lisesi (3-0)
* Karaman Anadolu Lisesi – Nefise Sultan KML (0-3
* Akçasehir ÇPL – Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi (3-0)
* Yunuskent Anadolu Lisesi – Temizel Ünlü Teknik ve Anadolu Lisesi (0-3)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284