Marmaris Duatlonu’nda Karaman Başarısı

Türkiye Triatlon Federasyonu’nun 2017 takvimindeki ilk yarışı olan Marmaris Duatlonu’nda ilk kez mücadele eden Karamanlı sporcular bir gümüş ve bir bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Marmaris Duatlonu’nda Karaman Başarısı

Türkiye Triatlon Federasyonu, Marmaris Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleşen Tiriatlon sezonunun ilk yarışları halk duatlonu ile son buldu. Karaman’ın da üç sporcuyla mücadele ettiği yarışlarda 20 kulüpten yaklaşık 350 sporcu birincilik mücadelesi verdi.
Büyük rekabete sahne olan yarışlar elit, gençler, yıldızlar, minikler, yaş grupları, takım yarışları ve halk duatlonu kategorilerinde gerçekleşti. Elit, gençler ve yıldızlarda sporcular 5 kilometre koşup, 20 kilometre bisiklet sürüp, ardından 2,5 kilometre yeniden koşarak en iyi olmaya çalıştılar.
Karaman’ın ilk kez yer aldığı yarışlarda antrenörler Barış Ünlü ve Yusuf Sezer eşliğinde mücadele eden Karaman ekibi 40+ erkeklerde Ferhat Köse ve 19+ bayanlarda Selver Sezer madalyaya ulaşmasını bildi. Ferhat Köse’nin gümüş, Selver Sezer’in bronz madalya kazandığı yarışlarda Selver Sezer aldığı puanlarla Triatlon milli takımı içerisinde yer alma başarısı gösterdi.
Karaman’ın ilk defa yer aldığı yarışlarda derece elde eden sporcular Selver Sezer ve Ferhat Köse’yi tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, alınan sonuçlardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarılarının devamını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284