Mart Ayi Antrenör Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Mart ayi antrenör bilgilendirme ve degerlendirme toplantisi, Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

 Mart Ayi Antrenör Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz nezaretinde gerçeklestirilen toplantida 2014 yilinin yapilanlar ve 2015 yilinda yapilacak çalismalarin degerlendirmesi yapilarak, Spor Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen sportif faaliyetlerde genel durum ve basari degerlendirmesi Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerin katilimlariyla gerçeklestirildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nde Kadrolu, Sözlesmeli, Hizmet Alimi ve Fahri olarak görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen 2014 degerlendirme ve 2015 antrenör planlama toplantisinda, antrenörlere branslarla ilgili çalisma programlari ile Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve basari degerlendirmesi ile ilgili karsilikli fikir alisverisi yapildi. Samimi bir ortamda gerçeklesen toplantida öncelikli gündem maddesi antrenörlerin sorunlari ve çözüm önerileri oldu.
Antrenörlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Yildiz, sporu tabana yayacak uzun vadeli plân ve özel programlar ile sporun gelistirilerek yayginlastirilmasi ve sporun aktif bir yasam tarzi haline getirilmesi gibi konularda antrenörler ile karsilikli görüs alisverisinde bulundu.
Genis kapsam da planlanan hedefler ile ilgili açiklamalarda bulunun Yildiz, özellikle bu hedefler dogrultusunda yapilacak çalismalarin daha faydali olabilmesi için antrenörlerin hosgörü çerçevesinde özverili bir anlayis içinde olmalarini istedi. Karaman’da sporun daha çok kalkinmasi ve Milli takimlara çok sayida sporcu verilmesi için seferber olacaklarini belirten Yildiz, bütün spor branslarinda Karaman’in öncü bir kent olmasi için gayret sarf edeceklerini ifade etti.
Toplanti, Karaman’da sporu her bransta zirveye tasimak için yapilacak gerekli çalisma, program ve ihtiyaçlarin belirlenmesi ile tamamlandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284