Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen Masa Tenis Turnuvasına İl Sağlık Müdürü Dr. Musa Şahin ve Genel Sekreter Dr. Hasan Arslan’ın karşılaşmasıyla start verildi.

Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Karaman Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda kalabalık oyuncu ve seyirci katılımıyla başladı.
Karşılaşma öncesi açılış konuşması yapan Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan tıp bayramı için organize edilen etkinliklere sağlık çalışanlarının katılarak destek vermelerinin önemine dikkat çekerek “ organizasyona da katılımın fazla olması sevindirici. Masa Tenisi İl Temsilciliğinin katkıları ile daha da profesyonelleşen turnuvanın keyifli geçmesini umut ediyor, katılan tüm sağlıkçılarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Sağlık İl Müdürü Dr. Musa Şahin’de konuşmasında oyunculara başarılar diledi.
Dr. Musa Şahin ve Dr. Hasan Arslan’ın karşılaşmasıyla başlayan turnuvaya yaklaşık 50 sağlık personeli katıldı. 3 günde tamamlanacak olan turnuva sonunda kazanan oyunculara ödülleri Tıp Bayramı Programında takdim edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284