Masa Tenisinin Galibi Ermenek Lisesi Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Koordinatörlügünde düzenlenen okullar arasi gençler masa tenisi müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan maçlarla sona erdi.

Masa Tenisinin Galibi Ermenek Lisesi Oldu

Iki gün süren müsabakalar oldukça zevkli ve heyecanli geçti. Müsabakaya takim olarak erkeklerde 15, kizlarda ise 11 okul katildi. Toplam 140 sporcunun katildigi masa tenisi il birinciligi müsabakalarinda ilçemiz okullarindan Ermenek Çok Programli Lisesi ögrencileri Beden Egitimi Ögretmeni Serap Gücal yönetiminde geleneksel basarisini sürdürerek genç kizlar kategorisinde il birincisi oldu.
Ermenek Ilçe Kaymakami Eyyüp Güngör basariyla dönen ögrencileri, Ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Belen ve Serap Gücal’i makaminda kabul etti. Kaymakam Eyyüp Güngör tarafindan ögrenciler Bahar Kunt, Mürüvvet Seker, Meryem Yildirim ve Havanur Çetin’i birer altinla ödüllendirilerek daha sonraki müsabakalarda “Türkiye Birincilikleri hedefiniz olsun” diyerek basarilarinin devamini diledi. Ayrica Okul Müdürü Hakan Uysal ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Kamil Bilgiç de ögrencileri tebrik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284