MEVKA, 2018 Yılı Mali Destek Programına Yönelik Teknik Yardım Masası Hizmeti Verecek

MEVKA, 2018 Yılı Mali Destek Programına Yönelik Teknik Yardım Masası Hizmeti Verecek

Mevlana Kalkınma Ajansı, yeni dönem mali destek programları çerçevesinde kar amacı güden kurum ve kuruluşlara yönelik olarak Odak Sektörler Mali Destek Programı ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik olarak Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında 25 Milyon TL tutarında hibe desteği programına çıktı.

Bu kapsamda ajans tarafından, 05-09 Mart il 12-16 Mart tarihleri arasında potansiyel başvuru sahiplerinin olgunlaşmış projeleri ile ilgili soru ve sorunlarını gidermek amacıyla ücretsiz olarak hizmet vermek üzere “Teknik Yardım Masaları” oluşturuldu.

Sağlanacak desteğin kapsamı, hazırlanan projelerin niteliğinin kontrolüne ilişkin bir destek olmayıp yalnızca başvuru formu, iş planı ve diğer eklerde anlaşılmayan hususları açıklayıcı ve gerekli belgelerin tamamının yer alıp almadığı ve başvurunun usulüne göre hazırlanıp hazırlanmadığı yönünden destek verici nitelikte olacak.

Teknik yardım hizmetinin sunulacağı masalarda ‘randevu’ sistemi ile çalışılacak olup, randevular, Konya ve ilçeleri için Mevlana Kalkınma Ajansı’nın (0332) 236 3290, Karaman ve ilçeleri için MEVKA Karaman Yatırım Destek Ofisi’nin (0338) 213 0020 telefonlarından alınabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284