Milli Sporcular KMÜ’ye Kayit Yaptirdi

Çesitli branslarda ülkemizi basariyla temsil ederek madalya kazanan milli sporcular Nur Tatar, Furkan Asena Aydin, Celal Keles, Kürsat Kiraz ve Mehmet Altay Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ögrencisi oldu.

Milli Sporcular KMÜ’ye Kayit Yaptirdi
Tekvando bransinda Londra Yaz Olimpiyatlari ülkemize gümüs madalya kazandiran Nur Tatar, Gençler Dünya Sampiyonasinda altin madalya alan Furkan Asena Aydin ve yine Gençler Dünya Sampiyonasinda üçüncü olan Celal Keles üniversitenin Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi bölümünde ögrenim görecek.
Ata sporumuz güreste, Gençler Avrupa Sampiyonasinda sampiyon olan Kürsat Kiraz ve Yildizlar Avrupa Sampiyonasinda bronz madalya kazanan Mehmet Altay Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi bölümüne kayitlarini yaptirdilar.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yaptigi açiklamada üniversiteye kayit yaptiran milli sporculari Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde görmekten gurur duyduklarini söyleyerek, “Sporcularimizin uluslararasi alanlarda katildiklari müsabakalarda kazandiklari madalyalar hepimizin gögsünü kabartiyor. Ögrencilerimizin basarilarinin daim olmasi için her türlü katkiyi saglamaya haziriz.” dedi.
Milli sporculardan Kürsat Kiraz da Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesinde bulunmaktan mutlu oldugunu belirterek, “KMÜ ögrencisi olarak ben ve arkadaslarim, üniversitenin geçmis yillarda elde ettigi spor basarilarina basari katmayi hedefliyoruz. Üniversitemizden yeni sampiyonlarin çikacagina da yürekten inaniyoruz.” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284