Minik Raketlerin Mücadelesi Nefes Kesti

Okul Sporları 2016-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Küçükler Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Minik Raketlerin Mücadelesi Nefes Kesti
9-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen okullar arası küçükler masa tenisi il birinciliği müsabakaları 20 okul takımından yaklaşık 100 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. İki gün boyunca devam eden müsabakalarda birincilik için ter döken minik sporcuların mücadeleleri bir birinden renkli görüntülere sahne oldu. Katılımın yoğun olduğu müsabakalarda bazı sporcuların ilk kez müsabaka deneyimi yaşıyor olması ve rakipleri karşısında güzel maçlar çıkarması sporseverler tarafından takdir topladı.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde birinci Zübeyde Hanım Ortaokulu, ikinci Mevlana Ortaokulu, üçüncü Ermenek Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu, dördüncü Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu, kızlar kategorisinde ise birinci 100. Yıl Ortaokulu, ikinci Zübeyde Hanım Ortaokulu, üçüncü Alparslan Ortaokulu, dördüncü Mevlana Ortaokulu takımları oldu. Kategorilerinde dereceye giren takımlar ise ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karamanı temsil etme hakkı elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından takdim edildi.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284