Minik Tenisçilerden Büyük Basari

Türkiye Tenis Federasyonu tarafindan Mersin’de düzenlenen ‘8-10 Yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasi’nda Karamanli minik tenisçiler basariyla döndüler.

 Minik Tenisçilerden Büyük Basari

Türkiye Tenis Federasyonu 2015 faaliyet programinda yer alan ve 19-22 Subat tarihleri arasinda Mersin ilinde gerçeklestirilen 8-10 Yas Hafta Sonu Tenis Turnuvasina Karaman’i temsil Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tenis antrenörü Adem Alpsoy nezaretinde 7 sporcu katildi. Zorlu ve çekismeli geçen müsabakalarda 8 yas kategorisinde tüm sporcular gruplarinda birinci bitirerek madalya alarak büyük bir basariya imza attilar.

Elde edilen basaridan dolayi antrenör ve sporculari tebrik eden Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Minik tenisçilerimiz Mersin’de gerçeklestirilen hafta sonu tenis turnuvasinda gruplarinda birinci olarak ilimizi en iyi sekilde temsil etmislerdir. Minik sporcularimizin bu basarilari bizleri çok mutlu ediyor. Mayis ayinda baslatilan “Okullar Tenisle Tanisiyor” projesi ile tenis sporu ile tanisan ögrencilerimizin göstermis oldugu performans, çalismalarimizin dogru yolda oldugunun göstergesidir. Insallah daha büyük turnuvalarda daha iyi sonuçlar alacagiz. En kisa zamanda tenis bransini Karaman’da daha yaygin hale getirecegiz. Sporcularimizi ve antrenörleri tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284